Bakan Akar ile kuvvet komutanları Irak sınırında!

Beraberindeki komutanlar ile Irak sınır hattındaki birlikleri inceleyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, burada talimatlar verdi.
Bakan Akar’dan, Irak sınırındaki birliklerde denetleme. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Şırnak’a gitti.
Bakan Akar ve beraberindeki Komutanları, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla ve diğer yetkililer karşıladı.
AKAR VE KOMUTANLAR IRAK SINIRINDA
Akar ve Komutanlar, buradan helikopterlere binerek, Irak sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İncelemeleri kapsamında sınırın sıfır noktasındaki bir üs bölgesine gelen Bakan Akar ve komutanlar, faaliyetlere ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.
SINIRDA İNCELEME
Akar’ın Türk bayrağı hediye ettiği birlik komutanı, Akar’ın kendisine emanet ettiği bayrağı öperek teslim aldı.
Bakan Akar ve komutanların bölgedeki inceleme ve denetlemeleri sürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın