Kılıçdaroğlu: Fuhuş Ak parti iktidarlarında artışa geçti

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti hükümetlerinin görevde olduğu son 18 yılda fuhuş ve uyuşturucunun artışa geçtiğini savundu.
Kılıçdaroğlu, fuhuş üzerinden AK Parti’ye yüklendi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısında kameralar karşısına geçti.  Gündeme ilişkin açıklamalar yapan CHP Lideri’nin hedefinde AK Parti hükümeti ve Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. Kılıçdaroğlu, AK Parti hükümetlerinin olduğu dönemde fuhuş ve uyuşturucu kullanımının artışa geçtiğini söyledi.
NE OLDU DA FUHUŞ BU KADAR ARTTI
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Bakın, özellikle fakir aile çocuklarını buluyorlar. Onları uyuşturucuya alıştırıyorlar, sonra torbacı yapıyorlar, sonra piyasaya salıyorlar. İktidar, 18 yıldır bu memleketi yönetiyor. Ne oldu da nasıl oldu da fuhuş bu kadar arttı. Ne oldu, nasıl oldu, uyuşturucu bu kadar arttı. Kimin vebali var. Kim bu ülkeyi yönetiyor. Hepimizin sorması lazım.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın