Sarıkanarya Malatyaspor’u kendi evinde 3-2 avladı!

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada sarı-lacivertlilerin golleri Vedat Muriç ve Ozan Tufan’dan (2) gelirken, konuk ekibin gollerini ise Youssouf ile Donald kaydetti.
Süper Lig’de 29. hafta maçında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelede kazanan 3-2’lik skorla Fenerbahçe oldu.  Fenerbahçe’nin gollerini 70. dakikada Vedat Muriç, 90 ve 90+6 dakikada Ozan Tufan kaydetti. Yeni Malatyaspor’un golleri 81. dakikada Youssouf Ndayishimiye ve 89. dakikada Mitchell Donald’dan geldi.
Sarı-lacivertliler, sarı kart gören Garry Rodrigues cezalı duruma düştü. Yeni Malatyaspor’da Gökhan Töre 65’te ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 46’ya yükseltti. Yeni Malatyaspor 28 puanda kaldı.  Süper Lig’de gelecek hafta Fenerbahçe, Göztepe’yi ağırlayacak. BTC Türk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın