Elektrik kaçağının başkentinde 3 kaçak trafo ele geçirildi!

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ve Siverek ilçelerinde 350 evin ihtiyacını karşılayacak güçte 3 kaçak elektrik trafosunun tespit edildiği bildirildi.
Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ile Siverek ilçelerinde 350 evin ihtiyacını karşılayacak güçte 3 kaçak elektrik trafosu tespit etti.
Ceylanpınar ilçesi Altın köyünde yapılan kontrollerde trafonun kayıt dışı olduğu ve kanca atmak suretiyle buradan geçen yüksek gerilim hattına bağlandığı belirlendi.
SAVCILIK EL KOYDU
Güvenlik riski göz ardı edilerek kullanıldığı saptanan 160 kilovolt amper gücündeki trafoya enerji bağlantısı kesildikten sonra savcılık kararıyla el konuldu.
SEYYAR TRAFO
Siverek ilçesine bağlı Ayrancı kırsal mahallesinde ise her biri 250 kilovolt amper gücünde 2 adet seyyar olarak kullanılan kaçak trafo, vinçler yardımıyla bulundukları yerlerden sökülerek muhafaza altına alındı.
Ceylanpınar Savcılığı ve Siverek Cumhuriyet Savcılığı tarafından sorumlular hakkında işlem başlatıldı

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın