Diyarbakır’da polisimizi şehit eden alçak tutuklandı!

Polis memuru Atakan Arslan’ın şehit olduğu silahlı saldırının faili olan Muhammed Emir Cura ile Ferit Aytekin, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan Mahallesi’nde, Atakan Arslan isimli polis memuru, A.P. isimli şüpheli şahsa ‘dur’ ihtarında bulunmuş, ihtara uymayan şahıs ise kaçmaya çalışarak, polise ateş açmıştı. Saldırı sonucu ağır yaralanan polis memuru Atakan Arslan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Hain saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında da, saldırının faili Muhammed Emir Cura ile Ferit Aytekin ve M.A.’nın aralarında bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.
2 KİŞİYE TUTUKLAMA
Gözaltına alınan şüpheliler, bugün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fail Cura ve Aytekin, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce, “Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme” suçundan tutuklandı. M.A. ve diğer 2 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın