Erdoğan’dan CHP’ye ezan tepkisi: Alçaklar, minareden müzik yayını yapıyor

İzmir’de minarelerden müzik yayını yapılması hakkında konuşan Erdoğan, “CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyadan bu rezilliği aktarıyor.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları’na video konferans yöntemi ile seslendi.
Erdoğan, burada yaptığı açıklamada İzmir’de ezan sistemine sızılarak minarelerden müzik dinletilmesine de değindi.
CHP YÖNETİCİLERİ ZEVKTEN DÖRT KÖŞE
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İzmir’de camilerin hoparlörlerine sızan alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyadan bu rezilliği aktarıyor.
BUNLARIN HAYALİNDE…
Bunların hayalinde cami minarelerinden ezan yerine başka ses duymak vardır.  Şundan emin olsunlar bu milletin son ferdinin son damla kanı toprağı ıslatmadan o hayallere kavuşamayacaklar. CHP’nin bu halkın ortak değerlerini istismar ettiğini artık herkes görüyor.
SALGIN BAŞLADIĞINDA CHP’LİLER GARİP BİR HEYECANA KAPILDI
Türkiye için buhran yabancı bir kavram değildir. Bu ülke geçmişte CHP döneminde yeterli ekmek bulamadığı için karne ile ekmek buhranını yaşamıştır. Yaşatan kimdir? CHP. Bu ülke geçmişte demokrasiyi açık oy gizli tasnif olarak gören faşist kafanın buhranını yaşamıştır.  Salgın başladığında CHP’liler garip bir heyecana kapıldı. Hükümet yıkılacak meydan kendilerine kalacaktı. Krizi fırsata çevirme heyecanı tüm belliklerini kaplamıştı. Rabbimin yardımı ve milletimizin desteğiyle bu salgın krizini geride bırakıyoruz.
“BAŞBAKANLIĞIM DÖNEMİNDE GÖREV VERDİĞİMİZ KİMİ İSİMLER…”
Başbakanlığım döneminde bakan, bürokrat olarak görev verdiğimiz kimi isimlerin de şimdi bunlarla aynı teraneleri mırıldanıyor olmasını üzüntüyle takip ediyorum. Siyasetin temelinde millete karşı dürüst olma vardır. Düşünün bakan durumunda olanlar veyahut daha farklı görevler verdiğim kişiler şimdi farklı bir şekilde saldırı içindeler. Ya sen bakansın, atılan bir adımda Başbakan’ın onayı olmadan sen o adımı atabilir misin? Şimdi nasıl oluyor da sanki o işleri kalkıp ‘Ben, ben, ben…’ Ne beni ya, nasıl oluyor? Bir başbakan onay vermeyecek, sen kalkacaksın bir bakan olarak adım atacaksın? Bunu kime yutturuyorsunuz? Öyle kalkıp YouTube’larda, topladığınız belli adımlarla netice almanız mümkün değil.
İyi olan her şeyi biz şu anda takdir edecek insan arıyoruz. Kötü olan her şeyi bize yıkma hesabı içerisinde olanlara da zaten milletim hesabını sorar. Bu milletin vicdanından her şey Allah’ın izniyle döner. Biz hayatımızın her döneminde olduğu gibi bundan sonra da eksiğiyle fazlasıyla yürüttüğümüz görevlerdeki tüm sorumluluğu üstlendik, üstlenmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın