Kabine video konferansla toplandı, masadaki 3 dosyayı görüşecek!

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, 65 yaş üstüne sokağa çıkma esnekliğinden, liseye giriş sınavına kadar birçok konu masaya yatırılıyor.
Türkiye, koronavirüsle mücadelesini kararlılıkla sürdürürken, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplandı.
Önemli kararların alınması beklenen ve saat 15.10’da başlayan toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılıyor.
Koronavirüs salgınına ilişkin önemli kararların masaya yatırılacağı toplantıda bakanlar sunum yapacak.
LGS – YKS TARİHLERİ
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada, liselere giriş sınavı (LGS) tarihiyle ilgili bugünkü Bakanlar Kurulu’nu işaret etmişti.
Salgın nedeniyle 25-26 Temmuz’a ertelenen üniversite giriş sınavı YKS’nin ise yeniden öne çekilebileceği gündeme geldi.
65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN ESNEME
21 Mart’tan bu yana sokağa çıkamayan 65 yaş üstündeki vatandaşlar için de belirli bir esneme olup olmayacağı merak konusu olurken; toplantıda bir esneme kararı alınacağı belirtiliyor.
19 MAYIS VE RAMAZAN BAYRAMI
Salı gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Ramazan Bayramı içinse 4’er günlük sokağa çıkma kısıtlaması gündemde.
31 ŞEHİR İÇİN SEYAHAT KISITLAMASI
30 büyükşehir ve Zonguldak’ı kapsayan seyahat kısıtlaması, bu gece yarısına kadar uzatıldı. Kısıtlama süresiyle ilgili değerlendirme, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısında yapılıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın