Bakan Koca: Temas düştükçe, risk de düşüyor

Türkiye’de koronavirüsü yenenlerin sayısı 33 bini geçti. Temas ortamı azlığı sayesinde günlük test ihtiyacı sayısında da düşüş devam ediyor.
Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncellenmiş verileri paylaştı. Kamuoyuna açıklanan son verilere göre, tedavi altında olan 4 bin 651 kişinin daha iyileşmesiyle koronavirüsü yenenlerin sayısı 33 bin 791 oldu.
GÜNLÜK İYİLEŞENLERİN SAYISI GÜNLÜK VAKA SAYISINI İKİYE KATLADI
Bugün yapılan 20 bin 143 test sonucunda 2 bin 131 vaka tespit edildi. Günlük iyileşenlerin sayısı, günlük vaka sayısını ikiye katlamış oldu.
İYİLEŞEN EN YÜKSEK HASTA SAYISI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verileri, “Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık. Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalma bugün de devam etti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım.” notuyla paylaştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın