Boris’i zor günler bekliyor! İngiltere’de 1.5 milyon kişi yiyecek bulamıyor

Yeni tip koronavirüs vaka sayısı dünya genelinde 1 milyon 800 bini aştı. Vaka sayıları 10 bini aşan ülkelerin sayısı giderek artıyor. Ingiltere’de ise 1.5 milyon kişinin karantina nedeniyle yiyecek bulamadığı açıklandı.
İngiltere’de pazar araştırması ve anket şirketi YouGov tarafından yapılan bir araştırmaya göre ülke genelinde 1.5 milyon kişinin koronavirüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan karantina sonucunda yiyecek bulamadığı açıklandı. İçişleri Bakanı Priti Patel ise sağlık çalışanlarına yeterli kişisel koruma ekipmanı sağlanamadığı için özür diledi. Öte yandan İngiliz medyası İngiltere’deki karantina kararının 25 Mayıs’a kadar süreceğini ileri sürdü.
DÜNYA GENELİNDE ÖLÜ SAYISI
Dünya genelinde yeni tip corona virüsten (Covid-19) yaşamını yitirenlerin sayısı 110 bini geçti, vaka sayısı 1 milyon 795 bini aştı.
ABD yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında 20 bini geçen can kaybı ile İtalya’yı geride bırakarak “dünyada en fazla kişinin öldüğü” ülke oldu. Diğer taraftan, İngiltere’de Covid-19 salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 737 artarak 10 bin 612’ye yükseldi. İspanya’da pandemi nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 16 bin 972’ye, İran’da ise 4 bin 474’e çıktı. Rusya’da Covid-19 vakaları 15 bini geçti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın