Koronanın başketi Çin’in Vuhan kentinde karantina kaldırıldı!

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin’in Vuhan kentine giriş ve çıkışlar yeniden serbest bırakılarak karantinaya son varildi.
Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne yol açan Koronavirüsün merkezi olarak bilinen  Çin’in Vuhan kentinde tam bir akıl tutulması olayı yaşanıyor. 12 Aralık 2019 tarihinde ortaya çıkan ve ülkelerin ekonomik ve sağlığını tehdit edilen virüsün bittiği imajını veren Çin, tazminata mahkum edilecek gibi görünüyor.
ŞEHİR TAMAMEN TECRİT ALTINA ALINMIŞTI
Koronavirüsün salgın halini almasının ardından Vukan kenti 23 Ocak’ta dünyadan tecrit edilmişti.
Metro, otobüs ve feribotlar dahil tüm ulaşımın kesildiği kentte, havalimanı ve demiryolu garları da kapatılmıştı.
Koronanın çıkış noktası Vuhan’da karantina kaldırıldı
ŞEHİR DÜNYA’YA TEKRAR AÇILDI
28 Mart’ta trenlerin kente girişine izin verilmesinin ardından, Vuhan’ın girişindeki tüm yollar trafiğe açıldı ve insanların araçlarıyla kentten çıkmalarına izin verildi. Yarından itibaren trenlerin kentten çıkışına izin verilecek ve hava ulaşımı da kısmen açılacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın