Nereden nereye? Gurur abidesi bu hastanede hasta kabulüne başlandı

Depreme karşı dayanıklı olması için başlatılan çalışmalar kapsamında kapatılan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bir bölümünde hasta kabulüne başlandı.
İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında, depreme dayanıklı hale getirilen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmaların, yüzde 80’i tamamlandı.
Hastanenin tamamlanan bölümünde, hasta kabulüne başlandı. Konu hakkında duyuruyu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptı.
SAĞLIK BAKANI DUYURDU
Koca, Twiter hesabından yaptığı duyuruda, “Sağlık alanında önemli bir sınav verdiğimiz bu günlerde hizmet kapasitemizi bir adım daha ileri taşıdık. Koronavirüs hastalarımıza da hizmet sunacak olan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanemizin 600 yataklı ilk etabını bugün itibariyle hizmete açtık. Milletimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın