İstanbul’da skandal ev partisine tepki yağdı!

Koronavirüs salgını önlemleri için ‘Evde kal’ çağrıları her kesimden yükselirken İstanbul’da skandal bir görüntü ortaya çıktı. Bir grup Büyükçekmece’de gizlice bir evde buluşup parti verdi. Ardından da görüntüleri sosyal medyada paylaştı.
Sosyal medyada büyük teoki toplayan gizli ev partisi Erol Köse ifşa etti. Ardından sosyal medya kullanıcısı birçok insan bu partiyi Emniyet’e şikayet etti.
Koronavirüse karşı ülke genelinde geniş çaplı tedbirler alınmasına rağmen İstanbul’da dün akşam parti düzenlediler. Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence yerleri, pub, bar, pavyon ve düğün salonları kapatılmıştı.
Sosyal mesafe kuralına ve yasaklara uymayan gençlerin parti düzenlendiği ortaya çıktı. Magazin dünyasının tanınan isimlerinden Erol Köse, dün akşam gerçekleşen partiyi “İstanbul Büyükçekmece’de gizli ev partisi” notuyla paylaştığı bir videoyla ortaya çıkardı.
UMRECİLERE ‘VİRÜS YAYIYOR’ DİYENLER SESSİZ
Umrecilere “virüs yayıyor” diyerek algı oluşturmaya çalışan kesim ise bu skandal görüntülerin ardından suspus oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın