Artık hiçbir ayıp gizli kalmıyor! Kılıçdaroğlu’nun alan siyaseti son sürat!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Elazığ ve Malatya’daki deprem incelemelerini anlatırken Kızılay’ı hedef alarak asılsız iddialarda bulundu. Kılıçdaroğlu 2 gün deprem bölgesinde kaldığını belirterek “Bir tek Kızılay çadırı dahi görmedim” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı’nın Kızılay’ı karalamak için kullandığı sözlerin ardından Kızılay çadırına girdiği görüntüleri ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu’nun Kızılay çadırının önünde otururken bir görüntüsü daha ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ ve Malatya’daki deprem incelemelerini anlatırken Kızılay’ı hedef alarak asılsız iddialarda bulundu.
“BİR TEK KIZILAY ÇADIRI DAHİ GÖRMEDİM”
Belli odakların Kızılay’ı siyasi malzeme olarak kullanıp karalamaya çalışmasına çanak tutan Kılıçdaroğlu, 2 gün deprem bölgesinde kaldığını belirterek “Bir tek Kızılay çadırı dahi görmedim” ifadelerini kullandı.
GİRDİĞİ ÇADIRI GÖRMEMİŞ
Depremi siyasete alet eden Kılıçdaroğlu’nun Kızılay’ı karalamak için kullandığı sözlerini yine kendi görüntüleri yalanladı.
Kılıçdaroğlu ve beraberindeki ekibin deprem bölgesinde Kızılay çadırına girerken görüntüleri ortaya çıktı.
ÇADIRIN ÖNÜNDE OTURDUĞU GÖRÜNTÜLER DE ORTAYA ÇIKTI
Kılıçdaroğlu’nun çadıra gireken görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından şimdi de Kızılay çadırının önünde oturduğu fotoğrafı ortaya çıktı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın