Domuz gribine yakalanan Deniz Baykal, hastaneye kaldırıldı

Domuz gribine yakalanan Deniz Baykal’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 yaşındaki CHP liderini hastanede ziyaret ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Eski CHP lideri Deniz Baykal halk arasında domuz gribi olarak bilinen influenza virüsüne yakalandı.
Baykal’ın yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Yapılan tahlillerin ardından Baykal’da influenza virüsüne rastlandı. Baykal’a serum müdahalesi ile başlayan tedavi uygulanırken devlet protokolü de sürekli bilgi aldı.
ERDOĞAN’DAN BAYKAL’A TELEFON
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün öğleden sonra hastanede Baykal’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Baykal’a telefonla geçmiş olsun dileğinde bulundu. Baykal’ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın