Sürücü belgesi değiştirilme süresi 2022’ye kadar uzatıldı

Sürücülere müjdeli haber, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden geldi. 1 Ocak 2016’dan önce düzenlenen eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresi 31 Aralık 2022’ye uzatıldı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 1 Ocak 2016’dan önce düzenlenen eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresinin 31 Aralık 2022’ye uzatıldığını bildirdi.

Bilindiği gibi, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, daha önce 31 Aralık 2020 olarak belirlenen eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresine ilişkin açıklama yapmıştı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamada ise , “1 Ocak 2016’dan önce düzenlenen eski sürücü belgelerinin yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirilmesi sürecinde vatandaşlarımızın başvuru yoğunluğundan kaynaklı yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla eski sürücü belgelerinin değiştirilme süresi Bakanlığımızca 31 Aralık 2022’ye kadar uzatılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın