MHP’den Akşener’e “Ellerimiz iki cihanda da yakanda” uyarısı

MHP’li Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener hakkında açıklamalarda bulundu. Yalçın, “Ülkülerin elleri iki cihanda da; bu felaket kadının yakasındadır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı bir canlı yayın programında yaptığı son değerlendirmeler için açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında tepki çeken ifadeler kullandı.

Daha önce de pek çok kez Akşener’e ilişkin ‘kadın düşmanlığı’ şeklinde yorumlanan söylemlerde bulunan Yalçın, Akşener için “Ülkülerin elleri iki cihanda da; bu felaket kadının yakasındadır. Himayesine girdiğin HDP ile arana mesafe koy. Sırtını yasladığın Kandil ile arana mesafe koy. Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy. Talimat aldığın FETÖ ile arana mesafe koy” ifadelerini kullandı.

Akşener’in katıldığı bir televizyon programının ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Yalçın’ın Akşener’e hakaret içeren paylaşımlarından bazıları şöyle:

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın