Afrin’de hakkın batıla karşı şavası ve 11 şehit!

Bugün Afrin Harekatı’nın en acı, haftanın da en kara günüdür. Bu gün din için vatan için can çekişen millet için 11 vatan evladımızı şehit verdik. Bu gün yüreğimiz yandı, sabrımız volkan gibi taştı.

Afrin, verilen tavizler, desteklenerek güçlendirilen çakallar sürüsü yüzünden yaşanmaz hale getirilen bir islam beldesi haline gelmiştir. Sivil hassasiyetinin canı cehenneme dedirtmek ve mazlumların sığındığı son ocağı söndürmek için başlatılan haçlı ittifakında cesaret alan hainler yok edilmelidir. Köpekleşen kiralık beyinlere kanlı kurşun sıkılsın…

Arin’i kendilerine yurt edinmek isteyen çakallar sürüsü yakılsın ama Afrin yanmasın yok olmasın.

50 yıldır bizden can alan bu kiralık katil çakallar sürüsüne destek sağlayan, besleyen finanse edenlerle birlikte Washington, Tel Aviv, Tahran, Moskova, Paris, Londra, Berlin artık yansın ve yok olsun. Neden Halep yıkılsın? Neden Bağdat yıkılsın? Neden Şam yıkılsın? Buralar benim tarihim, ecdat yadigarım. En önemlisi buralarda yok ve talan edilen bizim tarihimiz, bizim din kardeşimiz.

İslam’ın son ordusu içinde bulunduğu savaş hali, siyasi şov, espri, dalga ve kahkaha konusu değildir. Buradaki asıl savaş, hakkın batıla karşı vermiş olduğu savaştır. Afrin’deki hakkın batıla karşı vermiş olduğu şanlı mücadelede verdiğimiz her bir şehit ve her bir Mehmetçik için bin leş alsak bile yine de dinmez öfkemiz.

Çünkü; biz ülkü erenler ve İslam’ın son ordusu Alperenler olarak şehadete yeminliyiz Peygamber ocağının ölümsüz neferleriyiz. Yeminliyiz Allah’ın adaletini yer yüzüne hakim kılacağız. Çünkü biz İslam’ın son Ordusuyuz. Her Gün dağlanıyor yüreğimiz şehit haberleriyle. Soğumaz yüreğimiz üçü, beşiyle. Duvar örülse çakalların leşiyle yine de dinmez yüreğimizdeki bu intikam ateşiyle..

Ey şehit oğlu şehit. İnan ki utanıyorum yemekten, içmekten. Senin ailen ağlarken gülmekten utanıyorum! Sanma ki; unutuyor, unutturuyoruz. Unutanları barındırmaktan utanıyorum. Sen ki din-i İslam için, vatan için, can çekişen millet için şehadet şerbetini içip hakka yürürken, seni görmezden gelenlerden utanıyorum.

Dün ecdad-ı Fatihan bu gün de torunları olarak Suriye’de fidan fidan toprağa düşerken, Ey yüce yaradan! Umut senden, hüküm senden! Hükmünü galip eyle.

İslam’ın son ordusu Mehmetçiği küffara karşı muzaffer eyle. Senin adınla ecdadımız Osmanlı gibi oralara hükmetmemizi nasip eyle! Nasip eyle ki, artık İslam beldelerinde kan ve gözyaşı dinsin, haçlı orduları dağılsın. Cihan-ı şümul davası mahşere kadar hayat sürsün..

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Artık “YETER” diyoruz!

Aziz Dağtekin Yazdı Irak’ın kuzeyinde on iki yiğit vatan evladı vatan savunmasında kalleş saldırılarda şehit …

Bir yanıt yazın