Bursa’da kan davası cinayeti

Kars ’tan Bursa ’ya gelen 2 kişi, iki sene önce amcalarının cinayete kurban gitmesinden sorumlu tuttukları gerekçesiyle bir şahsı kurşun yağmuruna tuttu.

Vücuduna 17 kurşun isabet eden şahıs hayatını kaybederken, şüpheliler jandarmaya teslim oldu.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Akasya Sokak ’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir inşaatta çalışan Fırat Bahçıvan (32) işe gitmek için evden çıktı.

OLAY YERİNDE 17 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Yürüyerek işe giderken çapraz ateşe maruz kalan Bahçıvan yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemelerde 17 tane boş kovan bulundu. 3 çocuk babası Bahçıvan ’a ateş eden şüpheliler Doğukan Y. (15) ve Sedat Y. (18) ise, merkez Osmangazi ilçesindeki Ovaakça Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu.

KAN DAVASI İDDİASI
Öte yandan şüphelilerin Bahçıvan ’ı vurmak için Kars ’ın Dermen köyünden geldiği ortaya çıktı. Zanlıların, 2 sene önce amcalarının ölümünden sorumlu tuttuğu aileden intikam almak için cinayeti gerçekleştirdikleri öğrenildi.Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın