Polis memuru dehşet saçtı: 2 ölü

Kadın cinayetlerine Bursa’da bir yenisi eklendi. Cinnet getiren polis memuru Abbas Usta, birlikte yaşadığı Sevda Uysal ve annesini silahla öld

Bursa’da, polis memuru 41 yaşındaki Abbas Usta, birlikte yaşadığı 42 yaşındaki Sevda Uysal ile annesi 75 yaşındaki Ayşe Şahin’i tabanca ile öldürdü. Cinayet sonrası Usta, silahıyla teslim oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Abbas Usta, eşinden boşandıktan sonra iddiaya göre eşinden ayrı yaşayan ve boşanma davası açan Sevda Uysal ile birlikte yaşamaya başladı. Ancak çiftin arası bozulunca Sevda Uysal polis memuru ile görüşmek istemedi. Bir süredir Bursa Valiliği binasında görevli olan polis Abbas Usta, Sevda Uysal’ın merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi 6’ncı Çelik Sokak’ta bulunan sigara ve nargile için tütün ürünleri sattığı işyerine geldi. İşyerinde Sevda Uysal ve annesi Ayşe Şahin ile tartışan polis Abbas Usta, iddiaya göre küfürleşmenin ardından silahını çıkartarak anne ve kızını kurşun yağmuruna tuttu. Sevda Uysal ve Ayşe Şahin olay yerinde yaşamını yitirirken, cinayet sonrası 155 Polis İmdat’ı arayan Usta, gelen ekiplere teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: sabah.com

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

14 kentte eğitime “kar” molası!

Türkiye genelinde sıcaklıklar hızla düştü. Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Ardahan, Ağrı, …

Bir yanıt yazın