16 gündür kayıp oğlunu arıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı, 17 yaşındaki oğlu Altınay Subaşı’nın 16 gündür kayıp olduğunu söyledi. Karneler alınmadan önce notlarının düşük olduğunu anlayan oğlunun huzursuz olduğunu anımsatan Subaşı, ‘Oğlum sınıf tekrarı yapacaktı. Biz de derslerine çalışması yönünde nasihatte bulunduk. Onun böyle baskı altında kaldığını, evden, bizden bu şekilde soğuyup da bizi terk edeceğini hiç tahmin etmiyorduk. Elimize bir ara Van’da olduğu yönünde bilgi ulaştı. Otogar müdürüne ‘beni İstanbul’a gönder’ demiş. Evladın kaybolmasının bu kadar acı olduğunu bilmiyorduk. Bizim başımıza geldi’ dedi. Anne Şahide Subaşı ise oğlunu gören ve nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için kendilerine haber vermesini istedi.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan: Spor hiçbir zaman siyasetin mezesi olmamalı

Suudi Arabistan oynanması gereken Süper Kupa finali ‘Atatürk’ krizi nedeniyle ertelenmişti. Yaşananlara ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı …

Bir yanıt yazın