Yılbaşı ve Siyonizmin Anadolu gerçeği!

Gaflet uykusuna gark edilen İslam Dünyası bir türlü uyanmak bilmiyor. Orta Doğu’yu işgal altına alan Haçlı Orduları, şimdilerde de gözünü Anadolu’ya dikmiş durumdalar.

Kardeşi kardeşe kırdıran bu Siyonistler önce Irak’ı talan ettiler, akabinde Suriye derken şimdilerde de İran’ı abluka altına almış durumdalar. Çok sinsi olan bu Haçlı Ordularının unuttukları tek bir şey var ki O da Allah’ın Müslümanlarla birlikte olduğudur. Burada şunu söylemek daha yerinde olur. Zalimin zulmü varsa biz mazlumların da Allah’ı vardır.

İran’ı karıştıran Haçlı Orduları’nın hain ajanları, sonunda yıkılmaz dediğimiz İran’ı da karıştırmayı başardılar. Sırada Türkiye’nin olduğunu unutmamak gerekir. Bizi batının her türlü kokuşmuş köhne adetlerine sinsi vaatlerle alıştıran bu Siyonistler şimdi bizlere bıyık altında bakıp kıs kıs gülüyorlar.

Kültür erozyonu enjekte edilen ve uyuşturdukları beyinleri hiçbir işe yaramaz hale getirilen Müslümanlar, Hristiyan alemin adetlerini yaşıyor, onlar gibi olmaya çalışıyorlar.  Biat kültüründen uzaklaşan İslam alemi, neredeyse ahret gününü adeta unutmuş, mizan terazisinde hesaba çekileceğini hatırlamaz olmuştur.

Bizi bir daha uyanmamak üzere gaflet uykusuna enjekte eden siyornistlerin ve din düşmanlarımızın bütün maksadı başta Türkiye’mizi bölmek,  Ortadoğu’ya konmak ve İslâm dünyasını daimi bir sömürge statüsü içinde tutarak yiyip bitirmektir.

Bunun için, Hıristiyan Roma, Kızıl Moskof, kindar Fransa, kurnaz İsrail, fırsatçı Yunanistan ve daha niceleri, Müslüman-Türk’ün yıkılması ve İslâm dünyasının sömürgeleşmesi için elele vermiş bulunmaktadırlar.

Ermeni ve bölücü teröristleri açıkça himaye eden, akan Türk kanına aldırmayan, Türk’ün ve İslâm’ın gözyaşlarını sadistçe bir zevkle seyreden, haince oyunlar tertip eden düşmanlarımız, artık apaçık ortadadır.

Vatanımızın, bu “Bin yıllık Türk Yurdu” olan topraklarını bizden koparmak isteyenler, o bölgelerde yaşayan insanlarımızın Türklüğünü ve Müslümanlığını tartışılır hâle getirmek istiyorlar.

Halbuki, Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da yaşayan Türklerin, Orta Asya’dan Anadolu’ya gelen ilk Türk boyu oldukları, Orhun Abideleri’nde de adlarının geçtiği bilinmektedir. Öyleyse,“Neden bu bölgedeki insanlara ayrılık şuuru verilmek isteniyor?”

Şunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız; emperyalistlerin asıl hedefi, her tarafı şehit kanları ile sulanmış olan bu toprakları bizden koparmak suretiyle, Anadolu Türklüğü ile Doğu Türklüğü arasında bir tampon bölge koymaktır.
İslam Dünyası onlar için zaten çantada kekliktir. Öyleyse gelin yeniden titreyelim. Kendimize gelelim. Batının Noel’inden, Yılanbaşından bize ne diyerek gaflet uykusundan uyanalım. Uyanalım ki Anadolu’muz Türk Yurdu olarak elimizden uçup gitmesin. Uyanalım ki İslam Dünyası yeniden kendisine dönsün. Dünsün ki cihan-ı şumul davası yeniden kusursuz bir şekilde hayat bulsun.

Bu vesileyle 2018 yılının Türk ve Müslüman dünyası için uyku yılı değil, yeniden diriliş ve uyanış yılı olmasını Cenab-ı Allahtan temenni ediyorum. Allah bu asil milleti gaflet uykusuna sürüklemek isteyen hainlere ve düşmanlarımıza fırsat vermesin. Amin..

 

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın