Türk-Kürt kardeştir, Barzani ile PKK kalleştir!

Yüreğimiz yine kahpelerin Mehmetçiğimize sıktığı hain kurşunlarla yandı. Bu hainler ki yıllardan beri uşaklık ettikleri siyonizmin maşası olarak bölge halkına kan kusturdular. Vatansever Kürtleri devletine düşman gibi gösterdiler. Oyun çok kirli ve çok büyük.

Bin yıldır kız almış kız vermiş, aynı kıblegaha durmuş, aynı inancı paylaşmış kardeşler olarak bizim birbirimizle ayrımız gayrımız olmadığı gibi hiçbir zaman da meselemiz olmadı almaz da. Asıl mesele yıllardan beri Kürt olmadığı halde Kürtlerin hakkını aradığını iddia edenler. Bunlar ki, Büyük İsrail Projesine ve Ermeni uşaklığına soyunan hainlerdir. Tarihten bu güne kadar, ne kadar Kürt isyanı olmuşsa, ne kadar Ermeni Taşnak terör örgütü ve ASALA saldırısı olmuşsa bunların arkasında hep Barzani aşireti çıkmıştır.

Dün korsan bir referandum tezgahlayan, akabinden bozguna uğrayarak kaçan Barzani 8 askerimizin katilidir. Biz inanıyoruz ki PKK’nın da en büyük destekçisi Barzani’dir. Eğer Barzani bu hainleri istemiyorsa ki istiyor PKK’yı Irak topraklarını daha fazla kirlettirmeden bertaraf etmelidir. Aklımızın erdiği tarihten beri takip ediyoruz. Ne zaman ki Türkiye ayaklarının üstünde durmaya başladıysa bir hain saldırı gerçekleşiyor.

Nitekim bu son saldırıda vatan uğruna canlarını feda eden 8 şehidimizin katilleri ortadır. Birinci sorumlu Barzani’dir. İkincisi ise, dün terörizmde 8 vatandaşını toprağa veren ABD’dir. Bu iki şer gücü şiddet ve nefretle kınıyoruz.  Başta Barzani ve 40 yıldır Türk ve Türkiye düşmanlığı yapan Haçlı Orduları olmak üzere kurdukları kanlı terör örgütlerine ve  teröre çok can verdik. Vatan için şahadet şerbeti içen kahramanlarımızın her biri dalga dalga büyüyerek bayrak oldu yurdu sardı. Ve arkalarında “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” nidalarıyla yeri göğü inlettiren milyonların haykırışlarla yeniden bir ölüp bin dirildik.

Ve yine biliyor ve inanıyoruz ki; bu hain ve kahpe saldırılar, aziz milletimizin milli birlik ve beraberliğini kıramayacak,  kardeşlik ruhumuzu bozamayacaktır. Türk milleti iman ve iradesiyle, ihanetin belini kıracaktır…

Asil Türk Milleti yıllardan beri terörle mücadelede ön şartsız olarak devletinin yanında yer almış ve devletinin arkasında durmuştur. Bu gün zulme alkış tutan, zalimlere kucak açan, bölücülüğe ve düşmanlığa çanak tutan kim varsa kaybetmeye, bedelini ödemeye mahkum ve mecburdur. Bunu Allah ömür verirse hep beraber göreceğiz inşallah..

İster Barzani, İster ABD, ister Haçlı Ordularının topu gelse bu asil millet dün Çanakkale’de 15 Temmuz’da olduğu gibi bu gün de onları tarumar edecek güç, kudret ve inançtadır. Bu bilgiler ışığında diyoruz ki, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” Kürt-Türk kardeştir. Türk ve Kürt düşmanları Barzani, PKK ile Haçlı Orduları kalleştir…

 

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın