Ne yiğitmişsin be Fethi Gakkom!

Sen nasıl bir kahraman mışsın be Fethi gakkom? O kahramanlığına herkes hayran kaldı. Ardında  İnsanlar ağladı, dağlar şehitler ölmez, vatan bölünmez sloganları ile inledi. Asil cesaretine göğsümüz volkan dağları gibi kabardı, yokluğuna gökler ağladı sana bugün gakkom..
Sen ebedi ve son yolculuğuna uğurlanırken, Hüseyin Aşkın müdürün ağlamak istedi ama ağlayamadı, üzüntüsünden  boğazında kelimeler döğümlendi. Zor da olsa sana şöyle seslendi gakkom.. “Vatan uğruna can veren cesur, inançlı, asil şehidim. Seni kelimelere sığdıramam. Seni yerlere göklere sığdıramam. Senin yerin milletimin kalbi, bu vatanın kalbidir. Ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun.”
Bu acılı heceler  yüreklerimizi yakarken, cennet vatanımızı bölmeye yeltenen, bombalı eylem için İzmir Adliyesine gelen o eli kanlı hainleri teşhis etmen, son mermine kadar göğüs göğüse  kahramanca çarpışarak büyük bir faciayı önlemen, tıpkı hasan tahsin’in kefereye karşı ateşe yürümesi gibiydi gakkom..

“Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? ‘Gömelim gel seni tarihe’ desem, sığmazsın!” diyen merhum Mehmet Akif’in dizeleriyle  seni ebediyete uğurlarken, gözün arkada kalmasın gakkom.

Bu cennet vatan bütün harici emperyalistlerin yerli işbirlikçi oyunlarına rağmen parçalanmayacak ve hainler emellerine ulaşamayacaklardır. Sen rahat uyu Gakkom.

Ruhun şad, mekanın cennet olsun. Sen Aziz Türk Milletinin gönlüne kahramanlığın ve engin cesaretinle taht kurduğun gibi, dua ordusunun da baş köşesindesin gakkom.

İnsanlığın utanç vesikası caniler ve destekçileri bilsinler ki, Türkiye Çanakkale destanının namusuna sahiptir ve geçilemeyecektir gakkom.

Seni ve diğer şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz gakkom.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tarih katliam kulübesi olmaktan çıkmalıdır

Aziz Dağtekin Yazdı Adil yönetici hakkında Allah Rasulü bir hadis-i şerifte buyuruyor ki “Kıyamet gününde …

Bir yanıt yazın