Osmanlı Ocakları, Fatih Erbakan hakkında suç duyurusunda bulundu!

Ak Parti’ye yakınlığıyla bilinen Osmanlı Ocakları, kopma noktasına gelen Ak Parti-Yeniden Refah Partisi ilişkisine son darbeyi vurabilecek bir hamlede bulundu. Osmanlı Ocakları, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Adnan Oktar ve FETÖ ile bağlantısının olup olmadığı konusunda araştırma yapılması talebiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ankara Adliyesi önünde açıklama yapan Osmanlı Ocakları Sözcüsü Ercan Selçukoğlu, Atatürk’ün arkasına saklanan bölücüleri ve Kürt halkının isminin arkasına saklanan bölücüleri net olarak bildiklerini söyleyerek, “Bugün de Fatih Erbakan ile alakalı kaygılarımızı dile getirerek toplumu uyarıyoruz.

İsrail ile arası çok iyi olan Adnan Oktar’ı bu şahıs neden bu kadar savunmaktadır. Biz toplumun tüm kesiminin düşüncelerini ifade etmek için burada bulunuyoruz.

Darbe olduktan sonra akılları başlarına gelenler gibi, yarın Türkiye’de milletin değeri haline gelmiş isimlerin ve dava anlayışının üzerinden siyaset yaparak milletimizi yeniden kandırmak, aldatmak isteyenlerin kirli ilişkilerinin gün yüzüne çıkması için bu eylemi gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“ADNAN OKTAR İLE FATİH ERBAKAN’IN ACABA NE GİBİ BİR İLİŞKİSİ VARDIR?”

Selçukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu bugün bir kez daha haykırıyoruz. FETÖ ile mücadelede siyasi ayağın araştırılmasını her zaman istedik, milletimiz adına bunu dile getirdik ve yine dile getiriyor ve gerçekten anayasal düzeyde suç örgütlerinin Türk yargısı önünde hesap vermeleri gerektiğini, adalet adına, hukuk adına, vicdani bir sorumluk adına bunu bekliyoruz. Dinimizle alay edenleri övüp, daha sonra Milli Görüş yeleğine bürünüp değerli şahsiyetlerin ismi altında yaptıkları siyaset ile İsrail’in bir ilişkisi var mıdır.”

Selçukoğlu, “Adnan Oktar ile Fatih Erbakan’ın acaba ne gibi bir ilişkisi vardır? Neden Adnan Oktar’ı övmeye çalışmıştır? Bunun altında ne yatmaktadır? Yüce yargımız bu kirli ilişkiyi varsa gün yüzüne çıkaracaktır.” diye konuştu.

Selçukoğlu, siyaset için milli ve manevi değerlerin reklamını yapmak ve bu değerler üzerinden oy istemenin istismarcılık olduğunu söyleyerek, “İsrail’le ülkemiz böyle bir yol ayrımındayken FETÖ, PKK ve Adnan Oktar gibi suç örgütleriyle iltisaklı olduğu düşünülen kişiler bir partide yeniden baş gösterirse bu millet bunu asla kabul etmeyecektir.” dedi.

“ADNAN OKTAR HOCAMIZA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Erbakan’ın sosyal medyada yayılan görüntülerde birçok suçtan cezaevinde olan Adnan Oktar’ı ve tarikatını övdüğü görüntüler geçtiğimiz yıllarda ortaya çıktı.

Görüntülerde Oktar’ın Erbakan için “Fatihimiz” dediği görülürken Erbakan, Oktar’ın TV kanalı A9 TV için şöyle diyor:

“Gerçekten kaliteli programlar izliyoruz. Fırsat buldukça takip ediyoruz. Güzel ilmi delillere dayanarak hazırlanmış. Rahmetli babamın söylediği bir söz vardır:

Öyle bir anlatacaksınız ki davanızı karşı tarafı tam ikna edeceksiniz. Gerçekten de A9’daki belgeseller o şekilde hazırlanmış. Çok yönlü düşünülmüş. Bu sebeple de memnun oluyoruz. Birçok insanın imanını tazelemiş oluyor. Allah razı olsun kendilerinden. Adnan Oktar hocamıza da çok teşekkür ederiz.”

Oktar ise Erbakan ile ilgili, “Fatih aynı Erbakan hocamız gibi olmuş. Maşallah! Şahane hitabet. Aynı onun stilinde, akıcı, güzel ve çok imanlı. Saadet’in başında görmek istiyoruz Fatih’i.” ifadelerini kullanıyor.

“TACİZE DAİR GÖRÜNTÜ VAR MI? KİTAPLARI GAYET GÜZEL, GAYET YERİNDE”

Geçtiğimiz yıl TV100’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Önce Konuştum” programına katılan Fatih Erbakan’ın yıllar önce çekilmiş görüntülerde Adnan Oktar’dan övgüyle bahsettiği anlar için “Adnan Oktar’ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı? Ben tabii Adnan Oktar’ı savunacak değilim. Kitapları gayet güzel, gayet yerinde” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın