Kastamonu-Taşköprü Karayolu’nda yolcu otobüsü devrildi: 6 ölü var

Kastamonu-Taşköprü karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi. Kazada 33 kişi ise yaralandı.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sürücüsü henüz öğrenilemeyen, Türkay Turizm’e ait 34 ESY 73 plakalı otobüs, Alatarla köyü mevkiinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi.

Kazada 6 kişi hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 6 kişi öldü, 33 kişi de yaralandı.

Yaralılar hastaneye sevk ediliyor

Ekiplerin araçtan çıkardığı yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, otobüsün iş makineleri ile kaldırılması için çalışmalar da sürüyor.

Bakan Yerlikaya’dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından kazaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandı.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Onursal Adıgüzel’den eşine kıyak

Ataşehir’de CHP’den belediye başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel, Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı …

Bir yanıt yazın