Samsung, Galaxy S20 Ultra modelindeki ekran sorununu gideriyor!

Samsung Galaxy S20 Ultra modellerinde yer alan yeşil ekran sorunu, yeni bir güncelleme ile giderilecek.
Samsung, geçtiğimiz şubat ayında merakla beklenen Galaxy S20 serisini tanıtarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak serinin en güçlü modeli Galaxy S20 Ultra kullanıcıları, ekranın bazen yeşil renkli göründüğünden şikayet ediyordu.
Söz konusu hatanın yalnızca Exynos işlemcili modellerinde görülmesi, Samsung’un yoğun eleştiriler almasına neden oldu. Samsung, gelen eleştiriler konusunda yeni bir açıklama yayınladı.
YEŞİL EKRAN SORUNU GÜNCELLEME İLE GİDERİLECEK
Samsung’un amiral gemisinde görülen sinir bozucu hata, Exynos 990’lı modeli kullanan kullanıcıların cihazın ekranını 120 Hz yenileme hızına getirmesi ve ekran parlaklığının yüzde 30’un altına çekilmesiyle ortaya çıkıyor.
Samsung, söz konusu hatanın en kısa sürede yeni bir güncelleme ile giderileceğini duyurdu. Ancak güncellemenin ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi yok.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir yanıt yazın