Beşiktaş, 17 Aralık’ta yapacağı seçimle yeni başkanını seçecek!

Beşiktaş Kulübü, başkanlık seçiminin 10 Aralık’ta gerçekleşeceğini, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise seçimin 17 Aralık’ta yapılacağını açıkladı.
Yaz transfer döneminde rakiplerine göre sessiz kalan Beşiktaş yönetimi istenilen hamlelerin gecikmesi üzerine siyah-beyazlı taraftarın büyük bir tepkisini çekmişti.

Yaşanan bu gerilim sahaya da yansırken Beşiktaş, istediği sonuçları alamamış ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Lugano’ya 3-2 kaybedilen maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş’e veda etmişti.

Ligde ezeli rakiplerinin gerisine düşen Beşiktaş’ta yönetim Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı almıştı.

Beşiktaş Yönetimi’nde bugün yapılan kritik toplantı sona erdi ve başkanlık seçimi tarihi açıklandı.

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi 10 Aralık’ta yapılacak. Bu tarihte çoğunluk sağlanamazsa seçim 17 Aralık’ta olacak.

“Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır”

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kamuoyuna Duyuru

Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş’ta başkan adayları kimler olacak?

Seçim tarihinin resmen açıklanması üzerine gözler adaylara çevrildi.

10 Aralık’ta yapılması planlanan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi henüz resmi olarak bir adaylık açıklaması gelmese de; muhtemel başkan adayları belli olmaya başladı.

BeIN Sports’un haberine göre; Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hasan Arat’ın yanı sıra siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk’ün de isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş’ın mevcut asbaşkanı Emre Kocadağ’ın da aday olabileceği gelen bilgiler arasında…

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin ilk etapta aday olmayacağı, ancak yaşanan süreçte farklı gelişmeler yaşanabileceği aktarıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’dan Ali Koç’un açıklamalarına yanıt: Psikolojide yansıtma

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından karşılık verdi. …

Bir yanıt yazın